Кеј 13-ти Ноември b.b., Skopje 1000
Понеделник - Недела, 09:00-00:00

Дома

Casa Cubana

Cuban Restaurant & Cocktail bar!

Casa Cubana

Каса Кубана егзистира долга низа на години, најпрво како “La Bodequita Del Medio”, а подоцна франшизата ја заменува со сопствен бренд “ Casa Cubana” . Во тој период гостуваат најпознатите изведувачи на кубанската музика! Имајки го во предвид ова направивме мени кое го отсликува карактерот на ресторанот и познатата кубанска кујна, а сето тоа прилагодено за сечиј вкус! Едно од најбараните јадења по што сме особено препознатливи е реброто “Хавана Премиум” , па потоа Ропа Вијеха, Рол де пиле, Пилешки крилца во слатко лут сос и автентичниот бургер “ Santiago de Cuba”. Меѓу единствените во регионот сме и во огромниот број на коктели, 260 попрецизно, припремени од најдобрите коктел мајстори во Македонија. Во ноември месец започнавме и со припремање на пици. За нашиот квалитет зборува фактот дека понекогаш не можеме да одговориме со резервациите кои го надминуваат нашиот капацитет.

Discover

MENU PDF

Целата наша храна е направена со љубов!

    Контакти